a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us
 

VRAAG + ANTWOORD

1. Hoe maak ik een afspraak?

U kunt met mij in contact komen via de contact pagina, of via mijn mobiele nummer +31 6 50602200.

2. Wat kan ik verwachten ?

Een film die voor u gaat werken, vanuit het hart gemaakt.

3. Welke fases omvat het proces?

Proces

1
Briefing

U wilt een film. Wij maken kennis en hebben een gesprek. U legt uw vraag en wensen op tafel. Ik vraag u het hemd van de lijf. Wat is uw marketing en communicatie doelstelling; op welk medium moet het draaien; wat is uw doelgroep; welke verandering moet de film teweegbrengen etc. We lopen een heel checklist door.

2
Debriefing

De terugkoppeling. Ik vat uw vraag en wensen samen in een treatment met eventueel de eerste ideeën die tijdens ons gesprek zijn ontstaan. Tevens maak ik een kostenraming , de voorlopige offerte.

3
Akkordering

Als we op een lijn zitten en het gevoel is goed, dan gaan we het 'avontuur' samen aan. U geeft een akkoord op de offerte en we tekenen samen de opdrachtbevestiging.

4
Scripting

Nu gaan we echt aan de slag. Het creatieve proces. Een script. Een storyboard. Tekstschrijvers en tekenaars gaan aan de slag. Uiteindelijk volgt er de definitieve versie.

5
Draaiboek

Het script wordt uiteengetrokken in filmklare brokjes: het zogenaamde draaiboek. Alleen logistiek telt nu. Als het nodig is werken we samen met: Castingbureau, Productie leider, Locatie scouts, Sounddesigner, Decor ontwerper, Vertaler.

6
PRODUCTIE

HET FILMEN

7
PROEFMONTAGE

Op de snijtafel komt de film komt eindelijk tot leven. In de raw-edit zien we het materiaal voor het eerst in samenhang terug. Volgens script , en storyboard.<br />

8
AUDIO MUSIEK COMPOSITIE

De music-composer maakt een aantal schetsen .

9
EINDMONTAGE

Als de proefmontage helemaal is goedgekeurd, daar kunnen nog wel een aantal aanpassingsronden aan voorafgaan, dan zetten we de beeldmontage op 'slot'. Dat wil zeggen dat we de film daarna alleen maar mooier gaan maken , oppoetsen, de zogeheten COLLORGRADING.</p> <p>

10
AUDIO EINDMIX

Omdat de timing van de film op slot, is kan de audio, bestaande uit soms meer dan 20 kanalen nu worden afgemixed.<br /> Balans; timing;, in en uit-fades; geluidseffecten; en audio filters etc.</p> <p>

4. Ik wil graag een offerte.

Na een kennismaking, gesprek, en briefing maak ik een voorlopige offerte voor u op.

5. Krijg ik inzicht in de voortgang?

U krijgt een prive pagina met login gegevens. Hierin staat kort omschreven wat de status is van de productie,  in welke fase we zitten, en of er al een proefmontage te zien is. In het logboek is te zien welke afspraken er zijn gemaakt, en of er nog aanvullingen nodig zijn.

6. Question

U kunt met mij in contact komen via de contact pagina, of via mijn mobiele nummer +31 6 50602200.

U kunt met mij in contact komen via de contact pagina, of via mijn mobiele nummer +31 6 50602200.

7. Waaruit is een offerte opgebouwd?

U kunt met mij in contact komen via de contact pagina, of via mijn mobiele nummer +31 6 50602200. Ik reageer meestal binnen 24 uur.